Sommige producten zijn beperkt beschikbaar!

zeker weten dat uw product er nog is, reserveer nu.


Reserveer nu

Antiek hang en sluitwerk altijd Uniek!

Antiek hang en sluitwerk altijd Uniek!

Als je kiest voor het gebruik van Antiek hang en sluitwerk en je vindt ook nog eens wat je zoekt zijn het vaak unieke stuks. Iedere antieke deurknop en handgreep is meestal UNIEK!  Soms is dit geen probleem als je op zoek bent naar enkele stuks of kleine aantallen. Maar soms is het wel een probleem. Het is namelijk een probleem als je consistentie zoekt in de inrichting van je huis. 5 identieke deurklinken zijn dan moeilijk te vinden.

De oplossing voor Inconsistentie!

Er is dus één nadeel als het gaat om antiek deurbeslag. Er wordt namelijk steeds regelmatiger ondervonden dat we niet voldoende aantallen kunnen leveren van bepaald antiek Hang -en Sluitwerk. Omdat de wens is identieke antieke deurklinken of ander Hang -en Sluitwerk consistent door het gehele huis door te kunnen voeren zijn er aantallen nodig. En omdat deze niet altijd leverbaar zijn, hebben wij een leverancier gevonden die ons Antieke Hang -en Sluitwerk namaakt in een zeer hoge kwaliteit, tegen zeer aantrekkelijke kosten. Op deze manier hebben we altijd voldoende aantallen op voorraad en zijn deze altijd identiek en daarom makkelijk door te voeren in hele huis.

Antiek hang en sluitwerk altijd uniek Antieke brievenbus kopen? Antiek deurbeslag kopen?

 Nieuw hang -en sluitwerk in Antiek jasje

Ons nieuw hang en sluitwerk hebben we met hoogwaardige kwaliteit laten produceren om aan de vraag van onze klanten te voldoen. Wij zijn dan ook zeer blij u te kunnen melden dat deze producten nu in ons assortiment zijn opgenomen tegen zeer scherpe prijzen.

  • Grote aantallen deurbeslag en handgrepen op voorraad
  • Niet te onderscheiden van authentiek hang en sluitwerk
  • Geproduceerd met hoge kwaliteit materialen
  • Aantrekkelijke prijzen  
  • Ruime assortiment

Wij nodigen u uit ons assortiment te komen bekijken waar wij zo trots op zijn. Wij zijn geopend op vrijdag en zaterdag. De andere dagen zijn wij voor u geopend op afspraak. U kunt hiervoor ons contactformulier invullen. Bij het maken van een afspraak buiten de openingstijden op vrijdag en zaterdag nemen wij alle tijd voor u en helpen wij u graag verder.

Een afspraak buiten openingstijden Afspraak maken

Mammoet Oude Bouwmaterialen, uw leverancier voor Antiek Hang en Sluitwerk

Mammoet Oude Bouwmaterialen staat al jaren bekend als een kwalitatief leverancier van hoogstaande producten op het gebied van oude en antieke Bouwmaterialen. Bij ons vindt u een breed assortiment aan antiek hang en sluitwerk zoals deurbeslag, brievenbussen, authentieke deurgrepen, sloten, etc.. Daarnaast kun u bij ons terecht voor originele kamer-en suite deuren, authentieke (voor)deuren, marmeren schouwen en nog veel meer. Voor mensen die de afwerking van hun huis hoog in het vaandel hebben staan kunnen bij ons naar hartenlust shoppen. Wij nodigen u daarom van harte uit om ons uitgebreide assortiment te komen bekijken en uzelf mee terug in de tijd te nemen. Dit kan online maar u bent ook van harte welkom in onze winkel in Den Haag.

Assortiment bekijken

 

Facebook