Sommige producten zijn beperkt beschikbaar!

zeker weten dat uw product er nog is, reserveer nu.


Reserveer nu

Het einde van 2017 nadert!

Het einde van 2017 nadert!

Nog een paar dagen voor het einde van 2017, wij kijken met z’n alle terug op een geslaagd 2017 met vele mooie projecten waar wij diverse mooie materialen voor hebben mogen leveren. in 2017 hebben wij vele vaste klanten weer mogen helpen aan de producten die zij nodig hadden, ook hebben wij in 2017 weer een hoop nieuwe contacten gekregen zowel klanten als nieuwe leverancier’s. Het nieuwe filiaal blijkt in 2017 ook een groot succes te zijn geweest, door de uitbreiding hebben wij meer producten kunnen presenteren en zijn er ook prachtige producten bij gekomen. de polijstruimte in dit nieuwe filiaal heeft ook zijn werk goed verricht, zo zijn er een hoop mensen tevreden geholpen met een gepolijsten schouw, wij zullen dit zeker in 2018 ook voortzetten.

in 2018 hopen wij ook talloze mooie materialen te vinden, en hopen wij ook u te helpen met uw wensen.

Namens het team van Mammoet Oude Bouwmaterialen willen wij u bedanken voor het vertrouwen en een aangename samenwerking.

wij wensen u een gelukkig 2018

Team
Mammoet Oude Bouwmaterialen

Gelukkig 2018