Aanbiedingen

Op zoek naar een mooi product tegen een scherpe prijs? Bekijk onze aanbiedingen pagina.

Bekijk aanbiedingen

Sommige producten zijn beperkt beschikbaar!

zeker weten dat uw product er nog is, reserveer nu.


Reserveer nu

Authentieke bouwmaterialen

Mammoet Oude Bouwmaterialen biedt authentieke bouwmaterialen aan van uitstekende kwaliteit. Wij zijn gespecialiseerd in het restaureren van oude bouwmaterialen, zoals antieke schouwen, oude deuren, antiek hekwerk, glasAuthentieke bouwmaterialen in lood ramen en nog veel meer. Onze kracht is oude bouwmaterialen toepasbaar maken in elke woning. Met de historische bouwmaterialen van Mammoet kunt u karakteristieke elementen toevoegen aan uw huis, waardoor er een nieuwe sfeervolle woning ontstaat. Mammoet Oude Bouwmaterialen is dé specialist op het gebied van authentieke bouwmaterialen en adviseert u graag over het toepassen van onze historische bouwmaterialen. Heeft u zelf nog oude bouwmaterialen tot uw beschikking en gebruikt u deze niet meer? Neem contact op met Mammoet oude Bouwmaterialen. Wij nemen de materialen graag van u over.

Online catalogus

Oude bouwmaterialen voor úw woning

De collectie authentieke bouwmaterialen van Mammoet omvat meer dan 6000 materialen. Onze bijzondere zaak is gevestigd in Den Haag aan de Lavendelstraat. Van paneeldeuren, gebrandschilderde ramen tot antieke schouwen en diverse kleine en grote bouwmaterialen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij laten u graag kennismaken op de website met onze zeer omvangrijke collectie. Alleen de beste authentieke bouwmaterialen komen in aanmerking voor onze collectie. De oude bouwmaterialen van Mammoet hebben allen een geheel eigen karakter en zijn klaargemaakt voor een nieuwe ronde in uw woning. Bent u nieuwsgierig geworden naar het aanbod van Mammoet? Bekijk de webshop voor een impressie of kom langs in onze winkel in Den Haag! Wij adviseren u graag over het toepassen en bewerken van authentieke bouwmaterialen.

Authentieke boouwmaterialen kopen

Mammoet Oude Bouwmaterialen is dé meest toonaangevende leverancier van oude bouwmaterialen in Rotterdam en omstreken. Authentieke bouwmaterialen kunnen zowel in traditionele als moderne huizen toegepast worden om originele elementen te waarborgen of te introduceren. Historische bouwmaterialen geven een warme sfeer aan uw woning en bovendien stralen oude bouwmaterialen rust uit. Bent u benieuwd hoe u authentieke bouwmaterialen kunt toepassen in uw woning? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden in uw woning!

Authentieke bouwmaterialenDSCN1402_450x600