Aanbiedingen

Op zoek naar een mooi product tegen een scherpe prijs? Bekijk onze aanbiedingen pagina.

Bekijk aanbiedingen

Sommige producten zijn beperkt beschikbaar!

zeker weten dat uw product er nog is, reserveer nu.


Reserveer nu

Binnendeuren glas in lood

Geef uw woning een authentieke uitstraling met binnendeuren van glas in lood

Binnendeuren glas in loodDe binnendeuren glas in lood van Mammoet Oude Bouwmaterialen geven uw woning een authentieke uitstraling. In ons assortiment vindt u een uitgebreid aanbod aan glas in lood deuren en gebrandschilderde ramen. Glas in lood is een mooi element om in een jaren 30 woning of modern woonhuis karakteristieke elementen terug te laten komen.
 
Voor met glas in lood deuren bent u bij Mammoet Oude Bouwmaterialen aan het juiste adres. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor professioneel advies of kom langs in onze winkel, in Den Haag. U kan alvast online een kijkje nemen in ons assortiment.
 
Aanbod Binnendeuren Glas in Lood

Ontdek het brede aanbod aan karakteristieke oude bouwmaterialen

De gebruikte bouwmaterialen van Mammoet Oude Bouwmaterialen geven uw huis meerwaarde. De authentieke elementen in ons aanbod zorgen voor een perfecte afwerking van oude bouwmaterialen in uw woning. Naast onze binnendeuren glas in lood bieden wij een uitgebreid assortiment aan:

 • schuifdeuren
 • paneeldeuren
 • glazen deuren
 • voordeuren
 •  
  Onze oude deuren zijn stuk voor stuk in uitstekende staat en kunnen in elke kleur verf worden gezet, waardoor oude deuren een bijzonder element vormen in uw woning. Wij garanderen u authentieke deuren van hoogwaardige kwaliteit, zodat u nog jarenlang kunt genieten van uw aankoop. Naast deuren bieden wij nog een ruim assortiment aan van andere oude interieur materialen.
   
  Bent u benieuwd naar onze karakteristieke binnen en buitendeuren? Bekijk ons aanbod online of kom langs in onze winkel in Den Haag.
   
  Bezoek onze winkel

  Wij verzorgen inkoop en verkoop van binnendeuren glas in lood

  Mammoet Oude Bouwmaterialen is altijd geïnteresseerd in oude deuren en authentieke bouwmaterialen. Zonder inkoop is er geen verkoop. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende taxatie en of uw aanbod past in onze collectie.
   
  Hebben wij niet het product in ons assortiment wat u zoekt dan gaan wij ook gericht voor u op zoek naar oude bouwmaterialen. Dit kan gaan over een uniek item of een serie identieke artikelen. Geef hier uw wensen aan en wij gaan direct voor u opzoek.
   
  U zoekt, wij vinden

  Wilt u meer informatie over de mogelijkheden?

  Heeft u nog specifieke vragen over glas in lood deuren voor uw woning of andere producten? De medewerkers van Mammoet Oude Bouwmaterialen staan u graag te woord. Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

  Glas in lood binnendeuren Binnendeuren glas in lood