Sommige producten zijn beperkt beschikbaar!

zeker weten dat uw product er nog is, reserveer nu.


Reserveer nu

Binnendeuren glas in lood

Binnendeuren met glas in lood geven uw woning een authentieke uitstraling

Binnendeuren glas in loodDe binnendeuren glas in lood van Mammoet Oude Bouwmaterialen geven uw woning een authentieke uitstraling. In ons assortiment vindt u een uitgebreid aanbod aan glas in lood deuren en gebrandschilderde ramen.

Glas in lood is een mooi element om in een jaren 30 woning of modern woonhuis karakteristieke elementen terug te laten komen.

Naast dat u bij ons terecht kunt voor de glazen deuren collecties, beschikken wij ook over met glas in lood deuren. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden?

Of wilt een aantal voorbeelden zien van dergelijke deuren?  U kan alvast op uw gemak door ons aanbod bladeren via de onderstaande link.

Aanbod Binnendeuren Glas in Lood

Ontdek het brede aanbod aan karakteristieke oude bouwmaterialen

De gebruikte bouwmaterialen van Mammoet Oude Bouwmaterialen geven uw huis meerwaarde. De authentieke elementen in ons aanbod zorgen voor een perfecte afwerking van oude bouwmaterialen in uw woning. Naast onze binnendeuren glas in lood bieden wij een uitgebreid assortiment aan:

Onze oude deuren zijn stuk voor stuk in uitstekende staat en kunnen in elke kleur verf worden gezet, waardoor oude deuren een bijzonder element vormen in uw woning. Wij garanderen u authentieke deuren van hoogwaardige kwaliteit, zodat u nog jarenlang kunt genieten van uw aankoop. Naast deuren bieden wij nog een ruim assortiment aan van andere oude interieur materialen.

Bent u benieuwd naar onze karakteristieke binnen en buitendeuren? Bekijk ons aanbod online of kom langs in onze winkel in Den Haag.

Bezoek onze winkel

Binnendeuren glas in lood

Wij verzorgen inkoop en verkoop van binnendeuren glas in lood

Mammoet Oude Bouwmaterialen is altijd geïnteresseerd in oude deuren en authentieke bouwmaterialen. Zonder inkoop is er geen verkoop. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende taxatie en of uw aanbod past in onze collectie.

Hebben wij niet het product in ons assortiment wat u zoekt dan gaan wij ook gericht voor u op zoek naar oude bouwmaterialen. Dit kan gaan over een uniek item of een serie identieke artikelen. Geef hier uw wensen aan en wij gaan direct voor u opzoek.

U zoekt, wij vinden

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden?

Heeft u nog specifieke vragen over glas in lood deuren voor uw woning of andere producten? De medewerkers van Mammoet Oude Bouwmaterialen staan u graag te woord.

Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Glas in lood binnendeuren