Openingstijden zomervakantie

Aangepaste openingstijden!! Gedurende de zomervakantie (week 31, 32, 33 en 34), zijn wij enkel geopend op vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 15:00. Alle andere dagen zijn wij gedurende deze periode gesloten.

Sommige producten zijn beperkt beschikbaar!

zeker weten dat uw product er nog is, reserveer nu.


Reserveer nu

Buitendeuren tweedehands

Voor tweedehands buitendeuren kunt u zeker bij Mammoet Oude Bouwmaterialen terecht. Wij hebben een ruim aanbod in antieke voordeuren, waarvan het aanbod steeds wisselt. Mammoet biedt buitendeuren tweedehands aan en diverse gebruikte bouwmaterialen.

Wij hebben voldoende voorraad op het gebied van gebruikte bouwmaterialen. Bent u benieuwd naar onze tweedehands buitendeuren? Bekijk ons aanbod op de website of kom langs in onze winkel in Den Haag en laat u inspireren door onze authentieke bouwmaterialen.

Online catalogus

Buitendeuren tweedehands

 

Karakteristieke buitendeuren

De karakteristieke buitendeuren van Mammoet hebben allemaal een historische uitstraling. Mammoet heeft een prachtige collectie van tweedehands buitendeuren in het assortiment staan. Denk hierbij aan verschillende oude voordeuren, zoals grenen en dubbele voordeuren.

Het plaatsen van een buitendeur die tweedehands is zorgt voor een warme karakteristieke uitstraling en maakt uw woning helemaal af. Bekijk het aanbod buitendeuren van Mammoet op de website en laat je inspireren door ons uitgebreide aanbod. Mammoet Oude Bouwmaterialen is dé oude bouwmaterialen specialist van Zuid Holland.

Heeft u vragen over het toepassen van karakteristieke goedkope buitendeuren in uw woning? Neem direct contact met ons op of kom langs voor advies op maat in onze winkel in Den Haag.

 

Informatie tweedehands buitendeuren

Mammoet Oude Bouwmaterialen is dé specialist om al uw oude bouwmaterialen in Rotterdam en omstreken te kopen. Wij bieden een uitgebreid aanbod buitendeuren tweedehands aan voor zeer scherpe prijzen. Daarnaast bieden wij authentiek hekwerk, sanitair, glas in lood ramen en trapbenodigdheden aan.

Wilt u meer informatie over onze gebruikte bouwmaterialen? Neem contact met ons op en wij staan u graag te woord over passende mogelijkheden in uw woning.