Op Koningsdag zijn wij gesloten. Zaterdag 28 april bent u weer van harte welkom!

Stuntaanbieding!

Alle jaren 30 paneeldeuren tot 73 cm breed € 50,- inclusief BTW!
Bekijk snel onze actuele aanbiedingen.

Bekijk aanbiedingen

Sommige producten zijn beperkt beschikbaar!

zeker weten dat uw product er nog is, reserveer nu.


Reserveer nu

Gebruikte bouwmaterialen

Gebruikte bouwmaterialenMammoet Oude Bouwmaterialen is uw specialist op het gebied van gebruikte bouwmaterialen. Gebruikte bouwmaterialen komen voor in zowel traditionele als moderne huizen om originele elementen te waarborgen of te introduceren. Authentieke bouwmaterialen geven een warme sfeer af in uw huis en daarnaast stralen de oude bouwmaterialen rust uit.

Op de website vindt u diverse gebruikte bouwmaterialen. Paneel binnendeuren, antieke schouwen, antiek hekwerk en antieke voordeuren zijn een kleine greep uit het grote assortiment van onze oude bouwmaterialen. Mammoet adviseert u graag over het toepassen en bewerken van authentieke bouwmaterialen. Daarom nodigen wij u graag uit in onze winkel in Den Haag.

Welkom in onze winkel

Oude bouwmaterialen met karakter

Voor oude bouwmaterialen met karakter bent u bij Mammoet Oude Bouwmaterialen aan het juiste adres. Onze materialen hebben een geheel eigen karakter en zijn in zeer goede staat. Van oude voordeuren en paneeldeuren tot antiek hekwerk, glas in lood ramen, gietijzeren trapspijlen en antieke wandtegels. Mammoet Oude Bouwmaterialen is uw specialist op het gebied van gebruikte bouwmaterialen. Introduceer oude bouwmaterialen in uw moderne woning en creëer binnen no-time sfeer in uw woning. Bent u nieuwsgierig naar de uitgebreide mogelijkheden? Bekijk onze website en laat u inspireren.

Voor vragen over het toepassen van gebruikte bouwmaterialen kunt u contact met ons opnemen of langskomen in onze winkel in Den Haag. Bent u op zoek naar specifieke producten welke wij niet in ons huidige assortiment hebben? Laat het ons weten, wij gaan graag voor u op zoek!

U zoekt, wij vinden

Gebruikte bouwmaterialen kopen

Mammoet Oude Bouwmaterialen is de specialist op het gebied van authentieke materialen van hoogwaardige kwaliteit. Wij inspireren u graag met onze collectie. Heeft u nog specifieke vragen op het gebied van oude bouwmaterialen? Neem contact met ons op. Wij adviseren u graag over het toepassen en verwerken van gebruikte bouwmaterialen. Bovendien nodigen wij u graag uit in onze winkel in Den Haag.
Welkom in onze winkel
DSCN1285_800x600  DSCN1402_450x600