Reviews

13 reviews

 1. Voor ons huis uit 1938 zochten we kamer en suite deuren. Een niet zo gangbare maat maar bij Mammoet werden ze tevoorschijn getoverd. We zijn geduldig en vriendelijk geholpen, er werd echt met ons mee gedacht.
  We zijn superblij met de mooie deuren. Dank Mammoet!!

 2. Ik zocht een paar oude paneeldeuren met een moeilijke maat, waarvoor ik al lang het internet afstruinde.. Na flink wat oude deuren gezien te hebben, kwam ik uiteindelijk bij TJ en Mammoet terecht. Hij toverde uit de enorme collectie een paar deuren te voorschijn die met een kleine aanpassing een perfect plaatje gaan opleveren. top spullen, top vakmannen. en nog gezellig ook. Dank!

 3. Vrienden verwezen ons naar Mammoet voor een jaren 20 en suite en extra binnendeuren. Dit was het eerste adres waar we gingen kijken en we zijn nooit meer ergens anders geweest! Dankzij het zeer deskundig advies van T.J.hebben we een prachtige en originele jaren 20 en suite samengesteld. Ook de benodigde extra deuren werden in no time uit een van de gigantische voorraden van Mammoet getoverd. Voor het gehele huis hebben we mooi nieuw en zeer degelijk hang- en sluitwerk uitgezocht. Prijs kwaliteit verhouding is prima. Na enkele weken werd de gehele bestelling keurig volgens afspraak thuisbezorgd. Het glas in lood van de en suite deuren was waar nodig erg mooi gerepareerd en alle 100 jaar oude verfrestjes op het glas waren helemaal verwijderd. Top!

 4. Mammoet heeft een zeer grote voorraad aan oude bouwmaterialen. Ideaal als je je huis in oude staat wil terug renoveren of op zoek bent naar retro elementen. Van paneeldeur tot schouw en van glas-in-lood tot gietijzer. Daarnaast heeft het personeel een jarenlange vakervaring in de bouwsector. Dus ook voor advies of een zoekopdracht zit je hier goed. Waar ervaren vaklieden op het gebied van aannemerij moeilijk te vinden zijn of niet mee te communiceren, daar helpt het vriendelijke personeel van Mammoet je graag verder. In de showroom/magazijn zijn veel bouwelementen te bewonderen, daarnaast weten deze heren hoe je ze kan toepassen in je eigen project. Een aanrader bij iedere (ver)bouwklus omdat ze weten waar ze over praten.

 5. Na alles in Nederland wel zo’n beetje gebeld en bekeken te hebben, staat aan het einde van onze zoektocht toch maar een zaak stipt op 1: Mammoet Oude Bouwmaterialen!

  Volledig pakket van eenduidige informatie, ware ambacht en puur vakmanschap voor een redelijke prijs. Onze originele en suite deuren volledig gerestaureerd en zelfs voorzien van geheel nieuwe lijsten, extra service van de zaak.

  Het is dat we maar 1x een en suite kunnen laten plaatsen, maar een volgende keer gaan we zeker weer in zee met deze fijne mensen!

 6. Soms kom je echt vakmanschap tegen. Tijdens mijn zoektocht naar mooie en passende en suite deuren ben ik veel wijzer geworden, maar slechts één plek heeft me kunnen overtuigen: Mammoet.

  Hun communicatie, klantvriendelijkheid, kennis, kunde en zorg is ongeëvenaard, evenals de prijs-kwaliteit verhouding van deze zaak van vader en zoon.

  Zoek niet verder! Dit is uw adres.

 7. Dit weekend ben ik langsgeweest voor onderdelen voor onze te renoveren (paneelen en-suite) deuren. We werden goed en vakkundig geholpen. De heren van Mammoet zochten net zo lang door tot er een passende oplossing werd gevonden.

  Een echte aanrader!

 8. Prima zaak. De beloofde deuren stonden klaar. Ik wilde er toch één meer en die werd vrolijk opgeoord in het andere magazijn
  Prijs kwaliteit verhouding is super!

  Fam Caffa, ga zo door en succes met de uitbreiding!

  Meino
  ’n huis uit 1923
  Soest

 9. Voor, tijdens en na de aankoop blijven de heren zeer betrokken en behulpzaam. Echt vakmanschap en liefde voor maatwerk vindt je tegenwoordig niet meer zo snel. Mammoet deuren heeft mij aan een prachtige en suite kamer geholpen. Ik zou ze dan ook van harte aanbevelen bij 1 ieder die op zoek is naar een klassieke tint aan zijn/haar huis. Mammoet bedankt!

 10. Voor ons nieuwe huis uit 1920 waren wij op zoek naar en-suite schuifdeuren en bijbehorende kasten. Eenmaal via Google terecht gekomen bij Mammoet in Den Haag waren we overdonderd door de grote keus die ze hebben. Alle soorten binnendeuren en en-suite deuren. We hebben ook bij veel andere bedrijven gekeken, maar zoveel keus als bij Mammoet zijn we niet tegengekomen. Op een onverwachte plek in een woonwijk in Den Haag zit een enorme werkplaats/loods, waar heel veel deuren te vinden zijn. Alles zeer goed georganiseerd en gedocumenteerd voor wat betreft de maten. We zijn er ook zeer geduldig geholpen door de eigenaar en zijn zoon, want je moet er wel even de tijd voor nemen om te vinden wat je zoekt en mooi vindt. Wij hebben een prachtige en-suite separatie gevonden met glas-in-lood deuren. Voordat je hem afhaalt wordt het glas in lood helemaal gecontroleerd en opgeknapt. Dat zit bij de prijs in. . Dus reken er op dat daar nog tijd voor ingepland moet worden. Hij was oranje/geel en turquoise geverfd toen we hem kochten, maar is door onze schilder helemaal prachtig gemaakt in hoogglans off white (Ral 9010). Wij zijn er heel erg blij mee. Het is nu het pronkstuk in ons huis, en iedereen is zeer enthousiast hoe het de ruimte zijn oorspronkelijke uiterlijk weer heeft gegeven en een prachtige sfeer geeft aan de ruimte. Ik beveel Mammoet van harte aan voor met name paneeldeuren en En-suite deuren met kasten.

 11. Afgezien van de het geweldige assortiment wat er geboden wordt, vindt ik de service en betrokkenheid grandioos.
  Vak mensen met een goed advies zijn van onschatbare waarde.
  Bedankt voor de prachtige gerenoveerde deur.

  Herman, Bergen NH.

 12. Afgelopen periode ben ik meerdere keren langs geweest. Het is gaaf om te zien dat dit een zaak is, waar een hart in zit. Het ontvangst is alleraardigst en het meezoeken tussen de materialen heeft meerdere keren tot een match gebracht. Uiteindelijk heb ik hier supermooie deurkrukken gekocht, die nog even van tevoren werden gepolijst.

  Ben je op zoek naar oude bouwmaterialen, dan is dit dé plek!

 13. Echt een mooie verzameling van oude (in goede staat zijnde) ensuite deuren, paneeldeuren en dergelijke.
  Hier ga je het vinden!

Laat ook een review achter!