Sommige producten zijn beperkt beschikbaar!

zeker weten dat uw product er nog is, reserveer nu.


Reserveer nu

Antiek hekwerk

Mammoet Oude Bouwmaterialen biedt een fantastische collectie van antiek hekwerk. Wij bieden authentiek hekwerk voor uw balkon, voordeur, deurrooster, maar natuurlijk ook als afrastering van uw tuin. Een hekwerk, Antiek hekwerkvervaardigd van harde materialen, geeft uw huis meerwaarde. De sierlijke elementen in ons antiek hekwerk zorgen voor de perfect afwerking en bovendien kunnen hierdoor originele elementen in uw woning aan de buitenzijde terugkomen.

Ons authentieke hekwerk is niet alleen mooi, maar ook functioneel. Antiek hekwerk is noest en stevig en vormt voor onverlaten een grote barrière om het huis binnen te dringen. 

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze uitgebreide collectie antiek hekwerk?

Bekijk ons aanbod op de website of kom langs in onze winkel in Den Haag voor advies op maat.

Online catalogus

Smeedijzeren & Gietijzeren hekken

Mammoet heeft een ruim assortiment aan oude hekwerken. Wij hebben diverse soorten antieke sierhekwerken, gemaakt van onder andere giet- en smeedijzer en koper. Het spreekt voor zich dat ons oude hekwerk over eersteklas hang- en sluitwerk beschikt, passend bij de uitstraling van het hekwerk.

Om hiervoor zorg te kunnen dragen is de juiste kwalitatieve coating alsmede de goede kleur van belang. Antieke hekwerken geven uw tuin net even een extra uitstraling. Bovendien stellen wij hoge eisen aan onze gebruikte hekwerken. Wilt u meer informatie over onze collectie antiek hekwerk of bent u nieuwsgierig naar ons aanbod?

Wij nodigen u graag uit in onze winkel in Den Haag.

Antiek hekwerk kopen 

Voor de mooiste oude hekwerken komt u gewoon naar Mammoet Oude Bouwmaterialen, want wij hebben voor ieder wat wils. Wilt u antiek hekwerk kopen en bent u nieuwsgierig geworden naar onze prijzen? Maak vrijblijvend een afspraak in onze showroom. Onze specialisten staat u graag te woord om de mogelijkheden te bespreken.

 

Klanten vonden ons ook via:

binnendeuren met glas, kamer en suite deurenoude voordeuren gebruikte bouwmaterialen, buitendeuren tweedehandstweedehands paneeldeuren, antieke schouwen, antiek hekwerk, Glas in lood Rotterdam, paneeldeuren jaren 30, Oude bouwmaterialen Rotterdam, Oude bouwmaterialen Amsterdam, Oude bouwmaterialen Zuid HollandAuthentieke bouwmaterialen, Glas in lood Den Haag, Kamer en suite makenAntieke wandtegels, Binnendeuren glas in lood.