Op Koningsdag zijn wij gesloten. Zaterdag 28 april bent u weer van harte welkom!

Stuntaanbieding!

Alle jaren 30 paneeldeuren tot 73 cm breed € 50,- inclusief BTW!
Bekijk snel onze actuele aanbiedingen.

Bekijk aanbiedingen

Sommige producten zijn beperkt beschikbaar!

zeker weten dat uw product er nog is, reserveer nu.


Reserveer nu

Binnendeuren met glas

Binnendeuren met glasMammoet Oude Bouwmaterialen in Den Haag is hét adres voor binnendeuren met glas en andere stijlvolle authentieke bouwmaterialen. We beschikken over een collectie van meer dan 6000 deuren, waaronder kamer en suite deuren, oude voordeuren en paneeldeuren. Huidige eigenaren van traditionele woningen, maar ook veel eigenaren van moderne woningen, streven er vaak naar weer zoveel mogelijk authentieke bouwmaterialen te gebruiken en originele elementen terug te brengen of te introduceren in hun woning. Denk hierbij aan antieke voordeuren en andere antieke bouwmaterialen die te koop zijn als, antieke trapspijlen en nog veel meer. Bent u nieuwsgierig geworden naar onze binnendeuren met glas collectie? Bekijk ons aanbod op de website of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag over het toepassen van Oude Bouwmaterialen in uw woning.

Bekijk catalogus

Sfeer en karakter in huis

Ook voor binnendeuren met glas bent u bij Mammoet aan juiste adres. Binnendeuren met glas zijn kenmerkend voor de woningen die aan het begin van de 20e eeuw werden gebouwd en nog altijd zeer populair zijn bij huizenkopers. De jaren 30 woning biedt sfeer en karakter door de authentieke elementen zoals de kamer en suite en het gebruik van glas-in-lood. Maar ook in moderne woningen worden nog altijd binnendeuren met glas gebruikt. De binnendeuren met glas die worden aangeboden door Mammoet zijn stuk voor stuk in uitstekende staat en met een lik verf passen ze helemaal bij de uitstraling van uw woning. Wilt u meer informatie over onze oude deuren? Neem contact met ons op of kom langs in onze winkel in Den Haag.

Collectie binnendeuren met glas

Mammoet Oude Bouwmaterialen is gespecialiseerd in de verkoop van oude voordeuren en glas-in-lood deuren. Daarnaast bieden we een ruime collectie 2de hands bouwmaterialen en antieke bouwmaterialen te koop zoals trapleuningen, schouwen in steen, marmer of hout, bad- en douchekranen, gietijzeren baden en antieke tegels. Kortom, voor iedereen die op zoek is naar oude bouwmaterialen in Rotterdam en Den Haag is Mammoet de aangewezen plek om de zoektocht naar unieke spullen te beginnen!

binnendeuren met glas  binnendeuren met glas