Mammoet is op zoek naar een expert in steenhouwerij

Mammoet zoekt een expert in marmeren schouwen. Meer weten?

Lees meer

Sommige producten zijn beperkt beschikbaar!

zeker weten dat uw product er nog is, reserveer nu.


Reserveer nu

Glas in lood Rotterdam

Bent u op Glas in lood Rotterdamzoek naar glas in lood in Rotterdam en omstreken? Dan bent u bij Mammoet oude bouwmaterialen aan het juiste adres. Wij bieden een uitgebreid aanbod glas in lood ramen en deuren. Glas in lood in Rotterdam is vaak onlosmakelijk bij monumentale panden om het karakter te behouden en de uitstraling van het pand niet aan te tasten. Tussen de 10de en 11de eeuw maakte men prachtige glas-in-lood ramen en raakte deze kunstvorm geheel in opmars. Vandaag de dag wordt nog steeds gebruik gemaakt van de authentieke manier om glas in lood in elkaar te zetten. Voor al uw authentieke glas in lood in Rotterdam en omstreken gaat u naar specialist Mammoet oude bouwmaterialen. Bent u benieuwd naar ons aanbod? Bekijk de website of kom langs in onze bijzondere winkel in Den Haag.

Online catalogus

Authentieke elementen

Glas in lood wordt veelal geassocieerd met kerken en authentieke gebouwen. Echter kan glas in lood een zeer mooi element zijn in een jaren 30 woonhuis of een modern woonhuis waarin karakteristieke elementen terugkeren. Mammoet oude bouwmaterialen biedt uniek biedt originele glas in lood in Rotterdam en omstreken aan. De lichtinval door een glas-in-lood raam is prachtig. Bent u benieuwd wat Mammoet oude Bouwmaterialen voor u kan betekenen op het gebied van glas in lood in Rotterdam? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak bij ons in de winkel. De medewerkers van Mammoet oude bouwmaterialen zijn ervaren en specialist op het gebied van glas in lood in Rotterdam. Bent u nieuwsgierig geworden naar ons aanbod? Bekijk de website of kom langs in onze winkel in Den Haag en laat u inspireren.

Ja, ik zoek glas in lood in Rotterdam!

Bent u op zoek naar prachtige glas-in-lood ramen en deuren? Dan bent u bij Mammoet oude Bouwmaterialen voor uw glas in lood in Rotterdam aan het juiste adres. Mammoet oude Bouwmaterialen is dé specialist op het gebied van oude bouwmaterialen in Zuid Holland. Bekijk het aanbod glas-in-lood op de website. Heeft u overige vragen omtrent oude bouwmaterialen in Rotterdam en omstreken? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. De specialisten van Mammoet oude Bouwmaterialen staan u graag te woord.

Glas in lood Rotterdam  Glas in lood Rotterdam