Op Koningsdag zijn wij gesloten. Zaterdag 28 april bent u weer van harte welkom!

Stuntaanbieding!

Alle jaren 30 paneeldeuren tot 73 cm breed € 50,- inclusief BTW!
Bekijk snel onze actuele aanbiedingen.

Bekijk aanbiedingen

Sommige producten zijn beperkt beschikbaar!

zeker weten dat uw product er nog is, reserveer nu.


Reserveer nu

Glas in lood Rotterdam

Opzoek naar glas in lood Rotterdam? Wij helpen u verder

Glas in lood Rotterdam

Bent u op zoek naar glas in lood in Rotterdam en omstreken? Dan bent u bij Mammoet oude bouwmaterialen aan het juiste adres. Wij bieden een uitgebreid aanbod glas in lood ramen en deuren.
 
Glas in lood in Rotterdam is vaak onlosmakelijk bij monumentale panden om het karakter te behouden en de uitstraling van het pand niet aan te tasten. Tussen de 10de en 11de eeuw maakte men prachtige glas in lood ramen en raakte deze kunstvorm geheel in opmars. Vandaag de dag wordt nog steeds gebruik gemaakt van de authentieke manier om glas in lood in elkaar te zetten.
 
Bent u benieuwd naar ons aanbod? Bekijk de website of kom langs in onze bijzondere winkel in Den Haag.
 
Online catalogus

Glas in lood geeft karakter aan uw woning

Glas in lood wordt veelal geassocieerd met kerken en authentieke gebouwen. Echter kan glas in lood een zeer mooi element zijn in een jaren 30 woonhuis of een modern woonhuis waarin karakteristieke elementen terugkeren. Mammoet oude bouwmaterialen biedt uniek glas in lood in Rotterdam en omstreken aan.
 

Zoekt u naar mooi glas in lood werk? Wij zoeken graag met u mee

De lichtinval door een glas-in-lood raam is prachtig. Elk stuk glas werk heeft weer een ander effect. Het unieke aan Mammoet Oude Bouwmaterialen is dat wij u helpen zoeken naar de perfecte materialen. Ook als u opzoek bent naar glas in lood deuren kunnen wij u helpen.
 
Wegens onze ervaring kunnen wij u goed verder helpen in de zoektocht naar materialen. Wij hebben inmiddels veel contacten die ons kunnen helpen met het vinden van de juiste materialen. Staat momenteel niet het juiste stuk glas in lood in ons assortiment, dan kunt u het formulier invullen en dan gaan wij voor u opzoek naar het juiste stuk.
 
Zoekformulier

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van glas in lood Rotterdam?

Indien u meer informatie wilt over onze dienstverlening bij het zoeken naar materialen of over een specifiek onderwerp, wij helpen u graag verder. U kunt eenvoudig het contactformulier invullen of direct contact met ons op nemen met 070 – 36 445 38
 
Glas in lood Rotterdam  Glas in lood Rotterdam