Op Koningsdag zijn wij gesloten. Zaterdag 28 april bent u weer van harte welkom!

Stuntaanbieding!

Alle jaren 30 paneeldeuren tot 73 cm breed € 50,- inclusief BTW!
Bekijk snel onze actuele aanbiedingen.

Bekijk aanbiedingen

Sommige producten zijn beperkt beschikbaar!

zeker weten dat uw product er nog is, reserveer nu.


Reserveer nu

Historische bouwmaterialen

Bij Mammoet Oude Bouwmaterialen vindt u de meest uiteenlopende historische bouwmaterialen voor het verbouwen, opknappen en aankleden van uw woning of pand. Bent u op zoekSAM_1081_800x600-225x300 naar mooie oude bouwmaterialen zoals paneeldeuren jaren ’30, kamer en suite deuren, antieke schouwen of oude voordeuren? U kunt het zo gek niet bedenken en wij hebben het op voorraad. De historische bouwmaterialen in onze winkel ademen sfeer en karakter, ze hebben de tand des tijds doorstaan en juist daarom zijn ze zo prachtig! Bent u aannemer of architect en bent u op zoek naar historische bouwmaterialen voor een bijzonder project waar u mee bezig bent? Of bent u gewoon liefhebber van historische bouwmaterialen en is het een hobby om uw woning op te knappen in een karakteristieke stijl? Iedereen is welkom om bij ons inspiratie op te doen. Kijk gerust eerst even rond op de website om een impressie te krijgen van ons assortiment historische bouwmaterialen.

Online catalogus

Showroom vol met authentieke bouwmaterialen

In 2007 zijn wij begonnen met het verzamelen, inkopen en verkopen van historische bouwmaterialen. Een hobby die inmiddels is uitgegroeid tot professioneel specialisme. Wij verkopen vrijwel alles op gebied van historische bouwmaterialen. Ook geven wij u desgewenst advies hoe u bepaalde materialen kunt toepassen in uw woning? We hebben jarenlange ervaring en denken heel graag met u mee. Het is zo mooi om te zien wat een historische bouwmaterialen kunnen doen voor de sfeer en uitstraling van uw woning. Altijd een fantastisch resultaat!

Historische bouwmaterialen bij Mammoet

De grote voorraad in de Lavendelstraat doet onze naam Mammoet eer aan. Wij zijn gespecialiseerd in oude deuren en glas in lood. Van glas in lood-, tweedehands paneeldeuren en schuifseparaties tot antieke schouwen, gebrandschilderde ramen en kleine of grote gebruikte bouwmaterialen. Het is echt een leuke ervaring om eens in onze zaak vol historische bouwmaterialen te kijken! Wij zijn geopend op vrijdag van 9.00 – 16.30 en op zaterdag van 9.30 – 16.30 uur. Op maandag t/m donderdag kunt u ook langskomen, maar dan wel op afspraak. Wij zorgen dan dat de koffie klaar staat!

Gebruikte bouwmaterialen  Historische bouwmaterialen IMG_0141