Aanbiedingen

Op zoek naar een mooi product tegen een scherpe prijs? Bekijk onze aanbiedingen pagina.

Bekijk aanbiedingen

Sommige producten zijn beperkt beschikbaar!

zeker weten dat uw product er nog is, reserveer nu.


Reserveer nu

Kamer en suite

Vanaf heden is Mammoet Oude bouwmaterialen begonnen met een nieuw project, het ombouwen van een kamer naar een kamer en suite op maat. Deze kamer en suite worden gemaakt in de stijl van de jaren 20/30. De deuren die wij daarvoor gebruiken zijn alle deuren uit ons assortiment. Bij elke set schuifdeuren kunnen wij voor u na uw wensen een complete ombouw leveren. Dit maken wij met het beste hout en gebruiken geen MDF zoals velen vandaag de dag wel doen. Zo kunnen wij kasten leveren van 40cm diep of 50cm diep.

Wij kunnen de ombouw naar een kamer en suit verzorgen, dit betreft het plaatsen van de wanden en de deuren.

Kamer en suite op maat

Door onze jarenlange ervaring met de kamer en suite uit de jaren 20/30 kunnen Wij als geen ander u op de belangrijke specifieke details wijzen voor een kamer en suite met jaren 20/30 stijl. Andere mogelijkheden zijn altijd te overleggen. Wij staan open voor uw eigen ideeën.

Voor

Na

Bekijk onze kamer en suite deuren in de online catalogus. Let op,  niet al onze producten staan online, kom dus gauw eens langs.

Kamer en suites Bel of mail voor een afspraak

Heeft u vragen over onze producten of wilt u advies op maat? Maak dan vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs in de winkel. Bel 070 – 36 445 38 of laat hier uw telefoonnummer achter. Wij bellen u dan voor het maken van een afspraak.

  • :