Op Koningsdag zijn wij gesloten. Zaterdag 28 april bent u weer van harte welkom!

Stuntaanbieding!

Alle jaren 30 paneeldeuren tot 73 cm breed € 50,- inclusief BTW!
Bekijk snel onze actuele aanbiedingen.

Bekijk aanbiedingen

Sommige producten zijn beperkt beschikbaar!

zeker weten dat uw product er nog is, reserveer nu.


Reserveer nu

Paneeldeuren jaren 30

De paneeldeuren in jaren 30 stijl van Mammoet oude bouwmaterialen hebben een hoogwaardige afwerking en kwaliteit en kenmerken zich door rechte lijnen en een authentieke uitstraling. Jaren dertig deuren passen goed in een jaren dertig woning dankzij de karaktervolle omgeving. Wanneer u op zoek bent naar paneeldeuren in jaren 30 stijl nodigen wij u graag uit om inspiratie op te doen bij Mammoet oude bouwmaterialen. Wij bieden een uitgebreide collectie oude paneeldeuren, oude voordeuren en glazen deuren aan. Bekijk de website voor ons aanbod of kom langs in onze speciale winkel in Den Haag.

Karakteristieke aanbod oude paneeldeuren jaren 30

Mammoet oude Bouwmaterialen is dé specialist op het gebied van gebruikte bouwmaterialen. Wij bieden een grote collectie jaren 30 paneeldeuren, waarbij u de keuze heeft uit verschillende tweedehands modellen en uitvoeringen. Ook bieden wij glas-in-lood deuren aan in jaren 30 stijl. Kenmerken voor de oude paneeldeuren jaren 30 zijn de strakke profielen, vlakke panelen, glas-in-lood ramen en de lagere deuropeningen. Bent u nieuwsgierig naar ons aanbod oude deuren? Bekijk ons aanbod op de website of maak een afspraak in onze bijzondere zaak om inspiratie op te doen voor uw woning. Mammoet oude bouwmaterialen is dé specialist gebruikte bouwmaterialen in Zuid Holland.

Informatie paneeldeuren jaren 30

Bent u op zoek naar paneeldeuren in jaren 30 stijl? Laat u inspireren door Mammoet oude bouwmaterialen in Den Haag. Natuurlijk kunt u ook contact opnemen met één van onze professionals. Wij staan u graag te woord en adviseren u graag over de mogelijkheden.

 

jaren 30 paneeldeur IMG_9989 Bruynzeeldeur nr 816